3 - OKREPČEVALNICA PRI ANČKI

Okrepčevalnica pri Ančki je prijeten gostinski lokal z dolgoletno družinsko tradicijo, ki se nahaja v Zgornjem Partinju in kjer vas čakajo veselje, sprostitev in poznavanje želja gostov.

Lokal je odprt vse dni v letu, zato si lahko privoščite vsakodnevno okrepčanje s pijačo (napitki, brezalkoholne in alkoholne pijače), če pa želite na hitro kaj pojesti, pa so vam na voljo pizze ali domači narezki, malice in kosila pa ob predhodnem naročilu na naših kontaktih.

Okrepčevalnica je locirana na šank sobo, kjer se lahko ob igranju pikada ali ročnega nogometa sprostite ter pokramljate, pokrito teraso, ter sobo za zaključene družbe, ki sprejme do 100 oseb. Rezervirate si lahko praznovanje rojstnega dne, razne obletnice, krsti, obhajila, birme, poskrbimo pa lahko tudi za vaš srečen in nepozaben dogodek – poroko. Ne glede kaj praznujete ali za kakšno priložnost gre, za vsakega posebej se želimo potruditi in ga zadovoljnega še sprejeti. Prostor je primeren tudi za poslovne sestanke, poslovna kosila ali večerje. Omogočen dostop do brezžičnega omrežja.

Na voljo imamo raznoliko ponudbo hrane, tako za zahtevne in manj zahtevne goste. Lahko si naročite porcijsko servirano jed, plošče ali pa samopostrežni bife. Vse pa seveda po vaših željah, saj je za nas na prvem mestu zadovoljen gost. Ob lepo dekoriranih mizah, dobri domači štajerski kapljici in sveže pripravljeni domači hrani, verjemite ne bo vam žal. 

Ker pa vemo, da so naši otroci največji zaklad, smo tudi za njih poskrbeli. Svojo otroško razigranost lahko izkoristijo na naših igralih (gugalnice, tobogan, stolp hiška, peskovnik) v osredju narave. Ker pa lokal stoji sredi zelene idile, je tudi za njihovo varnost poskrbljeno, tako se lahko starši brezskrbno družijo v lokalu, otroci pa brezskrbno uživajo na igralih. 

Zagotovljena diskretnost, visok nivo storitve in individualna obravnava vaših še tako zahtevnih želja.

Kontaktni podatki:

Okrepčevalnica pri Ančki
Lorenčič Nataša s.p.
Zg. Partinje 28a
2223 Jurovski Dol

Telefon: +386 (0)2 720 51 02
Mobilni telefon: +386 (0)41 372 257
E-pošta: info@priancki.si
Spletna stran: www.priancki.si

GALERIJA SLIK