5 - VINOGRADNIŠTVO KRIŽOVNIK

VINA CABAL, Vinogradništvo Križovnik

Najdete nas sredi Slovenskih Goric, ob glavni cesti, na polovici poti med Lenartom in Jurovskim Dolom,  občina Sv.Jurij v Slov.Gor. Na odlični JZ vinogradniški legi skrbno in z ljubeznijo negujemo naše trte na naravi prijazen način, v integrirani pridelavi. Smo srednje veliki vinogradniki. Pridelujemo odlična vina, za katera prejemamo številne  medalje in priznanja na lokalnih in regionalnih ocenjevanjih vin. Letno pridelamo do 20.000 litrov vina. Vina negujemo in polnimo v lastni kleti.

Iz dolgoletne družinske tradicije vinogradništva in prijateljevanja s konji, se je rodila  naša blagovna znamka Cabal (od cavalierius-čudovito in cavallo-konj), po kateri smo vedno bolj prepoznavni na trgu. V vinih Cabal najdete  bogastvo čudovitih  okusov  Slovenskih Goric, kjer pridelujemo izjemna vina .  

Vina Cabal  so vsakoletni produkt naravnih danosti, seveda pa tudi znanja,  vztrajnosti,  srčnosti, strasti, lepih želja in prizadevanj za najboljše v navezanosti  z naravo.  

Vedno znova smo ponosni na naš Chardonnay, Beli Pinot, Souvignon, Renski rizling, Laški rizling, Rumeni Muškat, Traminec. V paleti vin Cabal  najdete tudi kakovostno vino Dioniz, ki je odlična zvrst vina za vrhunski špricer.  Saj špricer, mešanico vina in naravne mineralne vode,  v Slovenskih Goricah  pijemo že stoletja…

»Pitje vina v zmernih količinah ima ogromno pozitivnih učinkov na naše zdravje.« 

»Kozarec vina Cabal priporočamo pri vsakodnevnem kosilu, večerji, kulinaričnih dobrotah, sladicah.«

»Razveselite sebe in svoje prijatelje s steklenico vrhunskega vina Cabal.«

Ni dvoma. Vina Cabal so izbran način za izkazovanje pozornosti, hvaležnosti, dobrih želja.V pripravi so protokolarna darila Cabal, zelo primerna za morebitno decembersko obdarovanje vaših zaposlenih, sodelavcev,poslovnih partnerjev. 

Kupcem naših vin nudimo pokušino v lastni kleti, po predhodnem dogovoru.

Za dušo in telo, vina Cabal!

Kontaktni podatki:

Vinogradništvo Križovnik
Jurovski dol 62
2223 jurovski dol
Slovenija, EU

TEL: +386 (0)2 720 68 26
GSM: +386 (0)41 259 295
E-pošta: info@cabal.si
Spletna stran: www.cabal.si

GALERIJA SLIK